Warmtepomp Vaillant aroTHERM

De Vaillant aroTHERM is een van de meest efficiënte warmtepompen. De Vaillant aroTHERM wordt geleverd in diverse vermogensklasse van 5, 8, 11 en 15kW. Deze warmtepomp is toepasbaar in een all-electric of een  hybride systeem. Een Vaillant aroTHERM kan een COP behalen van wel 5,3. Hij heeft een energielabel A++ voor verwarming, en A label voor warmtapwater.

De Vaillant aroTHERM dient te worden gecombineerd met een cv-ketel of elektrische naverwarmer. Het systeem kent bij goed onderhoud een lange levensduur. Het product is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk ontwikkeld.

  • Duurzame warmte
  • Energiebesparend
  • Verwarmen
  • Koelen

Welke warmtepomp moet ik kiezen?

Vaillant heeft een tool ontwikkeld om u te helpen welke warmtepomp past bij mij?

Warmtepomp Techneco Elga

De Techneco ELGA is een warmtepomp die bestaat uit twee units, één binnenunit en één buitenunit. De binnenunit wordt door BSI Verwarmt naast uw cv-ketel of stadsverwarmingsunit geplaatst. De buitenunit wordt vakkundig op maximaal 20 meter van de binnenunit geplaatst. De Techneco ELGA kan gecombineerd worden met bijna alle modulerende cv-ketels van o.a. Vaillant, Intergas, Remeha, ATAG en Nefit). BSI Verwarmt is bedreven met de Techneco ELGA en kan de warmtepomp op één dag installeren. Om u een indicatie te geven van de gemiddelde besparing geeft Techneco een besparing af van zo’n 20% tot 30% op uw totale verwarmingskosten.

Een korte technische toevoeging, de Techneco ELGA kan uw water verwarmen tot 45°C en voorziet daarmee een 62% van uw warmtebehoefte. Het verwarmingsvermogen ligt op 4,9 kW en het elektrische vermogen op 1060 Watt.

Buiten het verwarmen kan de Techneco ELGA warmtepomp ook koelen tijdens de warme zomermaanden. Het voordeel van een warmtepomp is dat deze temperatuur een aantal graden kan verlagen, waardoor uw binnen klimaat tijdens de warme dagen weer behaaglijk wordt.

Met de ELGA warmtepomp haalt u een kwaliteitsproduct in huis met een energielabel A+++ en dit kan een verbetering van 1 to 2 stappen opleveren op uw energie-index.

  • Betaalbaar
  • Lange levensduur
  • Verwarmen
  • Koelen
Wij gaan verhuizen!Nieuwe locatie: Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda

Onze verhuizing zal officieel plaatsvinden op maandag 20 juli. Vanaf die datum kunt u terecht bij BSI Breda op Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda voor al uw vragen over verwarming, koelen of verduurzamen.