Direct warm water met een elektraboiler

Met een elektraboiler heeft u warm water in een handomdraai. U hoeft niet te wachten tot het warme water een lange weg heeft afgelegd. U bespaart tijd, water en energie, want u opent de warm waterkraan waarschijnlijk zo’n 20 tot 30 keer per dag!

Er zijn goede oplossingen voor elke situatie.

Boven het aanrecht, in een opbergkast, in de badkamer of welke plaats u ook wenst.

Zie hier een aantal opties.

Direct heet water tegen nachttarief

BSI verhuurt boilers voor comfortabel douchen en onbekommerd baden. De mono- en twinuitvoeringen zijn de meest spaarzame ‘standaard-elektraboilers’. Deze types warmen het water ‘s nachts langere tijd op tegen een gunstig nachtstroomtarief. Bij het type twin is het ook mogelijk om overdag een tijdklok in te schakelen rond een tijdstip waarop de vraag naar warm water hoger is.

Snel warm water nodig?

Een elektraboiler met verhoogd vermogen heeft een extra element waardoor de opwarmtijd veel korter is. Deze boilers warmen het water zowel overdag als ‘s nachts op. Deze boiler is handig in situaties waarbij de behoefte aan warm water groter is dan gewoonlijk. Bijvoorbeeld in een restaurant, een kapperszaak, of in een boerderij voor het spoelen van een melkmachine.

Een goed advies en beschikbaarheid

Is voor u een mono elektraboiler het meest geschikt, of een twin? En welke inhoud is dan het meest geschikt voor uw specifieke situatie? Zijn er nog speciale voorzieningen nodig? Wilt u advies op maat? Maak dan vrijblijvend een afspraak om samen de beste elektraboiler voor uw situatie te kiezen.

 

Voor elke situatie bieden wij de beste financiële keuze

U kunt het toestel huren, kopen of huurkopen. Wij werken uitsluitend met A-merken waaronder bijvoorbeeld Inventum en Daalderop (close-up, close-in, 50/80/120/150 liter).

Wij gaan verhuizen!Nieuwe locatie: Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda

Onze verhuizing zal officieel plaatsvinden op maandag 20 juli. Vanaf die datum kunt u terecht bij BSI Breda op Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda voor al uw vragen over verwarming, koelen of verduurzamen.