Solliciteren als Storing/ Onderhoud monteur?

Ben jij die service of onderhoudsmonteur die kwaliteit levert en geen werkbonnen wil afraffelen? Die positieve energie haalt uit het oplossen van veel verschillende storingen? Die niet elke dag hetzelfde werk wil doen maar afwisseling zoekt? Die goed georganiseerd is, gestructureerd en ordelijk werkt? Die zich verder wil ontwikkelen en die samen met collega’s continue op zoek gaat naar verbetering?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat houdt een dag bij BSI Verwarmt zoal in?

Bij BSI Verwarmt is geen dag hetzelfde. Tegen het einde van je werkdag kijk je alvast een dag vooruit. Wat staat er morgen te wachten? Je anticipeert voortijdig door de voorraad in jouw bedrijfswagen te controleren. BSI Verwarmt zorgt dat alle materialen en onderdelen tijdig aanwezig zijn. De dag start, de eerste klant heeft geen warmte meer. Jij begrijpt als geen ander dat dit probleem zo snel mogelijk opgelost moet worden. Je weet het probleem snel te tackelen omdat je beschikt over de juiste vakkennis en bekwaamheid. Je laat een tevreden klant achter. De volgende werkbon betreft een onderhoud aan een cv-ketel bij een nieuwe klant. Wederom stel je jezelf voor en leg je uit wat je gaat doen. Tijdens de werkzaamheden controleer je in eerste instantie de veiligheid en juiste werking van de installatie. Je ontdekt dat de rookgasafvoer onveilig is. Je communiceert dit direct met de klant en onderneemt direct actie. Je wil immers geen onveilige situatie. Na contact te hebben opgenomen met onze planafdeling kun je het probleem direct verhelpen. Je verlaat na het vervangen van de rookgasafvoer en uitvoeren van kwalitatief onderhoud gerust de klant. Je hebt aan het einde van de dag positieve feedback gekregen van klanten met name over je houding en constructieve bijdrage. Tevreden kijk je op de werkdag terug.

Werkzaamheden voer je hoofdzakelijk uit in de regio West Brabant.
Je draait mee in de storingsdienst (geen 24 uurs dienst).

 

Kort over BSI Verwarmt.

BSI Verwarmt, is al ruim 60 jaar een betrouwbare partner in het totaal ontzorgen van warmtapwater en verwarming in woningen. Onze klanten bestaan voornamelijk uit particulieren, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en vakantieparken.

 

Wat verwachten we van elkaar?

Zoek je een stabiele werkomgeving met prettige arbeidsvoorwaarden en opleiding/ ontwikkelingsmogelijkheden reageer dan snel. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die beschikken over een relevante MBO-opleiding, bij voorkeur niveau 3 installatietechniek. Bij vragen of voor meer informatie kun je bellen met Patrick Peters op 088-7530000.

 

Solliciteren?

Vul hier je contactgegevens inSolicitatie op de vacature

Uploaden hier in één bestand je curriculum vitae (inclusief motivatiebrief)

Toelichting / motivatie op de vacature

Heb je vragen? Bel ons!

Tijdens kantooruren bereikbaar.

Adresgegevens


BSI verwarmt
Franse Akker 8
4824 AK Breda
Tel.: 088-7530000
info@bsiverwarmt.nl