Solliciteren als Service/Onderhoudsmonteur?

Toe aan een andere wending in je carrière? Zit je op dit moment niet helemaal op de juiste plek, bijvoorbeeld omdat je vaak eentonig werk krijgt voorgeschoteld? Wil je meer verantwoordelijkheid, meer uitdagingen? Wil je meedenken in de groei van de organisatie?
Kom dan in gesprek met BSI Verwarmt! Wij leggen je graag in een persoonlijk gesprek uit hoe wij blijven motiveren, hoe wij efficiënt werken en onze klanten en medewerkers tevreden houden.

Jij bent uitstekend in staat om het gevoel “met alle plezier gedaan” achter te laten. Je straalt passie uit voor je vakgebied en werkt met een glimlach. Jouw persoonlijk contact met klanten geeft vertrouwen. Omdat je beschikt over de juiste deskundigheid (installatie technische achtergrond niveau 3) weet je in alle situaties een oplossing te vinden. “In één keer goed” omschrijft jouw aanpak. Je werkt secuur en komt afspraken na.

Bij BSI Verwarmt is geen dag hetzelfde. De ene dag pleeg je onderhoud aan cv-ketels en geisers, de andere dag ben je servicegericht en los je warmteproblemen op bij klanten. Dat kan gaan van cv-ketels tot warmtepompen, van zonneboilers tot elektrische doorstromers en alles wat daar tussen zit. Het leveren van kwaliteit staat hierbij altijd voorop.

Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren krijg je een perfect ingerichte bedrijfswagen met de juiste gereedschappen, een IPad voor de digitale werkbonnen en telefoon. Je draait mee in de storingsdiensten (geen 24 uur dienst, en geen volle weken).
Werkzaamheden voer je hoofdzakelijk uit in de regio West Brabant.

 

Kort over BSI Verwarmt.

BSI Verwarmt, is al ruim 60 jaar een betrouwbare partner in het totaal ontzorgen van warmtapwater en verwarming in woningen. Onze klanten bestaan voornamelijk uit particulieren, bedrijven, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en vakantieparken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Peters op 088-7530000.

 

Solliciteren?

Vul hier je contactgegevens inSolicitatie op de vacature

Uploaden hier in één bestand je curriculum vitae (inclusief motivatiebrief)

Toelichting / motivatie op de vacature

Heb je vragen? Bel ons!

Tijdens kantooruren bereikbaar.

Adresgegevens


BSI verwarmt
Franse Akker 8
4824 AK Breda
Tel.: 088-7530000
info@bsiverwarmt.nl

Heb je onze folder ontvangen?Bekijk direct onze airco's en zonnepanelen!

Heb jij onlangs onze folder ontvangen en ben je benieuwd naar onze airco's, zonnepanelen en overige producten? Via onderstaande button kun je al onze producten direct bekijken!

Bekijk hier onze producten