Solliciteren als duurzaamheidsmonteur?

Wil jij meewerken aan een duurzaam West Brabant en werken bij BSI Verwarmt als duurzaamheidsmonteur?
Wij bewegen ons steeds meer op de markt van energiezuinige en CO2 neutrale oplossingen met zonnepanelen (PV), zonne/warmtepompboilers en warmtepompen (lucht/water).

Om de sterke groei naar deze producten te kunnen beantwoorden zijn wij op zoek naar een duurzaamheidsmonteur.
Naast het installeren en inwerking stellen van bovengenoemde producten worden de werkzaamheden aangevuld met meterkast aanpassingen en het installeren van zoneregelingen voor verwarming. Wij houden van afwisseling in het werk daarom neem jij het onderhoud en de service aan deze producten ook voor je rekening.

Heb jij geen last van hoogtevrees, wil jij de juiste waardering krijgen voor jouw inzet, heb je een VCA certificaat of wil je dit behalen, heb je een relevante opleiding (MBO, bij voorkeur richting E) en een rijbewijs, dan zijn wij op zoek naar jou!

Kort over BSI Verwarmt.

BSI Verwarmt, is al ruim 60 jaar een betrouwbare partner in het totaal ontzorgen van warmtapwater en verwarming in woningen. We leggen ons steeds meer toe op duurzaamheid en willen dé duurzaamheidspartner in West-Brabant worden. Onze klanten bestaan voornamelijk uit particulieren, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en vakantieparken.

Op zoek naar vrijheid en ambitie?

Zoek je een stabiele werkomgeving met prettige arbeidsvoorwaarden en opleiding/ontwikkelingsmogelijkheden reageer dan snel. Nieuwsgierig geworden?, bel dan met Patrick Peters op 088-7530000.

 

Solliciteren?

Vul hier je contactgegevens inSolicitatie op de vacature

Uploaden hier in één bestand je curriculum vitae (inclusief motivatiebrief)

Toelichting / motivatie op de vacature

Heb je vragen? Bel ons!

Tijdens kantooruren bereikbaar.

Adresgegevens


BSI verwarmt
Franse Akker 8
4824 AK Breda
Tel.: 088-7530000
info@bsiverwarmt.nl

Heb je onze folder ontvangen?Bekijk direct onze airco's en zonnepanelen!

Heb jij onlangs onze folder ontvangen en ben je benieuwd naar onze airco's, zonnepanelen en overige producten? Via onderstaande button kun je al onze producten direct bekijken!

Bekijk hier onze producten