Solliciteren als CV monteur?

Ben jij die cv-monteur die positieve energie haalt uit tevreden klanten? Die elke dag passie voor zijn vakgebied laat zien? Die afwisseling en zelfstandigheid in zijn werk wil? Die netjes, gestructureerd en ordelijk werkt? Die zich verder wil ontwikkelen? Die samen met collega’s continue op zoek gaat naar verbetering?

Als jij succesvol bent in het installatievak (o.a. in de montage van cv-ketels, (zonne) boilers, (hybride) warmtepompen, stadsverwarmingsunits, elektrische doorstromers, maar ook volledige installaties) dan zijn wij op zoek naar jou!

Met goed gereedschap, die wij ter beschikking stellen, voer jij kwalitatieve werkzaamheden uit. Zo is de klant verzekerd van een betrouwbare, veilige en comfortabele installatie. Je werkt alleen met A-merk producten en krijgt de tijd om ook kwaliteit te leveren. Als de werkzaamheden zijn afgerond ben je trots op het resultaat en zijn onze klanten tevreden.

Naast installatiewerk kun je ook ingezet worden voor het oplossen van storingen of het verrichten van onderhoud aan installaties.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Kort over BSI Verwarmt.

BSI Verwarmt, is al ruim 60 jaar een betrouwbare partner in het totaal ontzorgen van warmtapwater en verwarming in woningen. Onze klanten bestaan voornamelijk uit particulieren, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en vakantieparken.

 

Wat verwachten we van elkaar?

Zoek je een stabiele werkomgeving met prettige arbeidsvoorwaarden en opleiding/ ontwikkelingsmogelijkheden reageer dan snel. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die beschikken over een relevante MBO-opleiding. Bij vragen of voor meer informatie kun je bellen met Patrick Peters op 088-7530000.

 

Solliciteren?

Vul hier je contactgegevens inSolicitatie op de vacature

Uploaden hier in één bestand je curriculum vitae (inclusief motivatiebrief)

Toelichting / motivatie op de vacature

Heb je vragen? Bel ons!

Tijdens kantooruren bereikbaar.

Adresgegevens


BSI verwarmt
Franse Akker 8
4824 AK Breda
Tel.: 088-7530000
info@bsiverwarmt.nl

Wij gaan verhuizen!Nieuwe locatie: Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda

Onze verhuizing zal officieel plaatsvinden op maandag 20 juli. Vanaf die datum kunt u terecht bij BSI Breda op Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda voor al uw vragen over verwarming, koelen of verduurzamen.