Storing? Neem contact op

Een storing aan de cv-ketel kunt u herkennen aan het feit dat er opeens geen warm water meer uit de kraan komt of de verwarming het niet meer goed doet. BSI helpt u graag zo snel mogelijk om de storing te verhelpen.

Heeft u geen abonnement? Geen paniek. Ook dan kunt u vanzelfsprekend op ons rekenen en verhelpen wij graag de storing.

Bel BSI Verwarmt

Bij klanten van BSI Verwarmt zijn storingen altijd binnen 1 dag opgelost. Onze storingsdienst werkt in de zomer van 09:00 tot 20:00 uur en in de winter zelfs van 09:00 tot 22:00 uur. U kunt ons tijdens en na kantooruren bellen:
088-753 00 00.

Voorkom vergiftiging, met regelmatig en vakkundig onderhoud

Onderhoud voorkomt cv-ketel storingen

Met regelmatig cv-ketel onderhoud gaat uw ketel langer mee, blijft deze veilig door reguliere inspecties van onze monteur én voorkomt u (dure) storingen. Bovendien bespaart u op uw stookkosten, want een goed onderhouden ketel is energiezuiniger. Voor cv-ketel onderhoud kunt u bij ons kiezen uit twee soorten serviceabonnementen of éénmalig onderhoud

 

Zelf uw ketel bijvullen

Storing zelf verhelpen?

Waarom wachten op een monteur als u zelf de cv-ketel storing kunt oplossen? Sommige storingen kunt u namelijk eenvoudig zelf verhelpen. Zo heeft u direct weer een warm huis en warm water. Doorloop de stappen en binnen één minuut weet u of en hoe u de cv-ketelstoring zelf kunt verhelpen. Komt u er niet uit, dan staat BSI vanzelfsprekend voor u klaar.

CV storing binnen 1 dag opgelost

Mocht u er niet uit komen dan zijn wij als dé cv- en stadsverwarming specialist in West-Brabant betrokken bij onze klanten. Of uw cv-ketel nu overdag of ’s avonds een storing heeft, wij zijn in de buurt en lossen het probleem binnen één dag voor u op