Storing? Neem contact op

Een storing aan de cv-ketel kunt u herkennen aan het feit dat er opeens geen warm water meer uit de kraan komt of de verwarming het niet meer goed doet. BSI helpt u graag zo snel mogelijk om de storing te verhelpen.

Heeft u geen abonnement? Heeft u een storing aan een ander toestel, bijvoorbeeld een afleverset, boiler, geiser of warmtepomp.
Geen paniek. Ook dan kunt u vanzelfsprekend op ons rekenen en verhelpen wij graag de storing.

Bel BSI Verwarmt

Bij klanten van BSI Verwarmt zijn storingen altijd binnen 1 dag opgelost. Onze storingsdienst werkt in de zomer van 09:00 tot 20:00 uur en in de winter zelfs van 09:00 tot 22:00 uur. U kunt ons tijdens en na kantooruren bellen:
088-753 00 00.

Voorkom vergiftiging, met regelmatig en vakkundig onderhoud

Onderhoud voorkomt cv-ketel storingen

Met regelmatig cv-ketel onderhoud gaat uw ketel langer mee, blijft deze veilig door reguliere inspecties van onze monteur én voorkomt u (dure) storingen. Bovendien bespaart u op uw stookkosten, want een goed onderhouden ketel is energiezuiniger. Voor cv-ketel onderhoud kunt u bij ons kiezen uit twee soorten serviceabonnementen of éénmalig onderhoud

 

Zelf uw ketel bijvullen

Storing zelf verhelpen?

Waarom wachten op een monteur als u zelf de cv-ketel storing kunt oplossen? Sommige storingen kunt u namelijk eenvoudig zelf verhelpen. Zo heeft u direct weer een warm huis en warm water. Doorloop de stappen en binnen één minuut weet u of en hoe u de cv-ketelstoring zelf kunt verhelpen. Komt u er niet uit, dan staat BSI vanzelfsprekend voor u klaar.

CV storing binnen 1 dag opgelost

Mocht u er niet uit komen dan zijn wij als dé cv- en stadsverwarming specialist in West-Brabant betrokken bij onze klanten. Of uw cv-ketel nu overdag of ’s avonds een storing heeft, wij zijn in de buurt en lossen het probleem binnen één dag voor u op

Maatregelen omtrent het corona virus.

Om medewerkers en klanten zoveel mogelijk te beschermen tegen het corona virus hanteert BSI Verwarmt maatregelen. Deze zijn via onderstaande link te lezen.

Bekijk hier de maatregelen