Meer comfort met stadsverwarming

Sommige woongebieden maken gebruik van de warmte van de stad: warmtedistributie of stadsverwarming. Daarbij gaat het om de restwarmte die bijvoorbeeld vrijkomt bij het opwekken van elektriciteit. Dit is een goede manier om reductie van CO² te realiseren.

Hoe werkt stadsverwarming?

In plaats van gas komt er warm water uw huis of gebouw binnen. Om dat te realiseren is een individuele regelset nodig voor zowel verwarming als warm water. BSI werkt samen met de beste merken op stadsverwarmingsgebied.

Oplossingen:

 • KVM Conheat systemen, Deense kwaliteit!

KVM Conheat heeft al ruim 40 jaar een goede naam op het gebied van warmtedistributie. Met op maat gemaakte systemen voldoet KVM aan alle opgegeven specificaties. Toegepaste materialen en onderdelen komen van erkende leveranciers zodat hoge kwaliteit kan worden gegarandeerd. De systemen kunnen in elke situatie worden toegepast. Als solo toestel voor warmtapwater of als combi toestel voor verwarming en warm tapwater (mechanisch of menginjectie). De toestellen zijn eenvoudig te installeren en bieden hetzelfde comfort als een gewone HR-ketel. En wist u dat een afleverset ook ideaal kan combineren met een warmtepomp!
Wilt u meer weten over de KVM Conheat systemen? Neem dan vrijblijvend contact op.

 • HSF
 • De wereld verduurzaamt in snel tempo, energie-efficiency en het terugdringen van CO2 uitstoot zijn belangrijker dan ooit. Collectieve verwarming, beter bekend als blok- of stadsverwarming, kan hierin een belangrijke rol vervullen. De afleversets van HSF die energieverliezen fors beperken en het comfort van eindgebruikers verhogen, bieden uitkomst. De afleversets regelen perfect de energie-overdracht van het warmtenetwerk naar de binnen-installatie. Om het tapwater te verwarmen zijn de HSF sets voorzien van een warmtewisselaar. HSF gebruikt een slimme universele aansluitbeugel waarmee het aansluiten of vervangen flink wordt vereenvoudigd.

  • HSF EcoMechanic (geen elektrische aansluiting benodigd):

  – CW4 (8 liter/min) of CW 5 (10 ltr/min) uitvoering

  – Tapwater temperatuur 60°C

  – Maximaal vermogen ^T 30°C tussen 21 en 40kW

  – Maximale aanvoertemperatuur 95°C

  – Aanvoer temperatuur minimaal 70°C

  – Drukklasse 1000 kPa (drukverschil minimaal 40 kPa)

  – Afmetingen: hoogte 485mm, breedte 585mm, diepte 265mm

  De voordelen:

  – Hoog warmwatercomfort

  – Snelle bereiding van warm water

  – Zeer lage stilstandsverliezen

  – Isolerende mantel

  – Hoogwaardige materialen

  – Betrouwbare componenten

  – Voldoet aan NEN 2768 (2005), IWUN 06283 en 06285, wisselaar met KIWA-keur

  • HSF EcoMechanic COMPACT

  Naast de ecoMechanic beschikt HSF ook over een ecoMechanic compact. Een zeer compacte afleverset (H: 507mm/B: 300mm/D: 240mm) met een maximum vermogen van 27,3 kW in zowel CW4 als CW5 klasse.

  • HSF ecoADVANCE

  De ecoADVANCE met een uitgekiende regeling aan boord die het hoogste warmwatercomfort combineert met een laag energie-verbruik. Een set die net even slimmer is door zijn zelflerende en zelfdenkende vermogen. Deze regelset past zich automatisch aan wisselende netwerkcondities.

  De ecoADVANCE beschikt over:

  – Elektronische tapwateregeling

  – Geschikt voor lage stadswarmte temperaturen

  – Lage tapdrempel

  – Voorkeuze regeling beschikbaar

  – Compact

  – Anti-legionellaprogramma

  – Statusindicatie RGB-LED

  – Uivoeringen in 10 liter/min of 14 liter/min

  Een regelset nodig voor uw stadsverwarming?

  Kiest u voor een HSF, Fortes/AGH of een KVM/Ferroli? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en een offerte op maat. Samen met onze adviseurs komt u tot de juiste keuze in stadsverwarming.

  Alle producten kunnen gehuurd of gekocht worden

  Onze meest verkochte installaties

  Wij gaan verhuizen!Nieuwe locatie: Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda

  Onze verhuizing zal officieel plaatsvinden op maandag 20 juli. Vanaf die datum kunt u terecht bij BSI Breda op Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda voor al uw vragen over verwarming, koelen of verduurzamen.