Radiatoren

Onmisbaar in ieder verwarmingssysteem, zowel in je woning als bedrijfsruimte. Toe aan een nieuwe radiator, een nieuwbouwproject waar nieuwe radiatoren in moeten of levert uw huidige radiator niet genoeg vermogen? Bij BSI Verwarmt zijn wij specialist in alles wat met warmte te maken heeft.

Radiatoren vervangen

Zijn uw huidige radiatoren toe aan vervanging? BSI Verwarmt adviseert geheel vrijblijvend naar een passende oplossingen. Wij leveren basis radiatoren van Radson en design-radiatoren van Henrad Stelrad. Al onze radiatoren voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. bent u al klaar voor de toekomst en wilt u uw huis elektrisch verwarmen? Ook dan heeft BSI Verwarmt kennis in huis om u goed te adviseren. Wij gebruiken voor het elektrisch verwarmen van woningen Master Watt. Producten met hoogwaardige keramische elementen waardoor er een aangename natuurlijke convectie en straling optreedt. Optimale en comfortabele warmte, zoals u gewend bent van een traditioneel systeem.

Natuurlijk willen we u graag de kosten voorrekenen op basis van uw situatie. Bij BSI Verwarmt specificeren we  de prijsopbouw graag in een op maat gemaakte offerte die u gelijk kunt aanvragen.

 

Daarom kiest u voor BSI

• Eigen service & onderhoud
• 365 dagen per jaar bereikbaar
• 60 jaar ervaring
• Lokale partij
• Altijd scherpe prijzen

Wij gaan verhuizen!Nieuwe locatie: Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda

Onze verhuizing zal officieel plaatsvinden op maandag 20 juli. Vanaf die datum kunt u terecht bij BSI Breda op Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda voor al uw vragen over verwarming, koelen of verduurzamen.