Duurzaamheid, het verkleinen van uw ecologische voetafdruk: als woningbouwcorporatie, VVE of projectontwikkelaar heeft u ambitieuze doelen op het gebied van energiebesparing. Bewoners willen lage woonlasten en een gezond leefklimaat in een comfortabele omgeving. De overheid dwingt verbetering van het energielabel of de energie-index van uw gebouwen af. U wilt gehoor geven aan de roep in de samenleving om verantwoord om te gaan met water en fossiele brandstoffen.

Duurzame warmte in gebouwen

Bij BSI begrijpen we de uitdagingen waar u voor staat. BSI installeert al jarenlang warmtetoestellen en installaties in grootschalige woon- en of bedrijfsruimteprojecten. Vanuit onze uitgebreide ervaring adviseren we bedrijven en organisaties over de beste oplossingen voor duurzame warmte in gebouwen. Zodat uw bewoners duurzaam en energieneutraal kunnen genieten van warm water en verwarming.

Energiezuinig gebouw

Een advies van BSI is altijd maatwerk. Samen kijken we eerst naar de mogelijkheid om het energiegebruik binnen uw gebouw te beperken. De overige energievraag wordt opgelost met duurzame energie. Is dit niet toereikend, dan worden fossiele brandstoffen zo efficiënt mogelijk ingezet om de CO2-uitstoot te verminderen.

Warmte verhuur

Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw van vastgoed, BSI installeert uw duurzame verwarming of warm water installatie vakkundig en snel. Kies voor het zorgeloze comfort van huren of maak gebruik van onze huurkoop- of koop-optie.

Wilt u advies over duurzame warmte in uw gebouw?

Bel of mail ons en maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur.

Wij gaan verhuizen!Nieuwe locatie: Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda

Onze verhuizing zal officieel plaatsvinden op maandag 20 juli. Vanaf die datum kunt u terecht bij BSI Breda op Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda voor al uw vragen over verwarming, koelen of verduurzamen.