Cv ketel vervangen

Een CV ketel is een inverstering in het comfort van uw woning. BSI Verwarmt is dé specialist in verwarming en warm tapwater, zowel particulier als zakelijk. De kosten van een CV-ketel hangen af van de woning, of het bedrijfspand. Om u een voorbeeld te geven is het verwarmen van een groot bedrijfspand anders dan het verwarmen van een tussenwoning. Hiervoor zal namelijk een andere (zwaardere) ketel geadviseerd worden, dat zal ook de aanschafprijs en onderhoudskosten doen veranderen en dat leidt tot een andere huur- of koopprijs.

Natuurlijk willen we u graag de kosten voorrekenen op basis van uw situatie. Als u gebruik maakt van onze keuzehulp of u kijkt op de productpagina, dan ziet u in de rechter kolom de huurkosten. Bij BSI Verwarmt specificeren we  de prijsopbouw graag in een op maat gemaakte offerte die u gelijk kunt aanvragen.

 

Voordelen CV ketel huren

• Geen grote investering in één keer
• Reparatie en onderhoud inbegrepen
• Een "onbeperkte" levensduur van warmte
• U weet vooraf waar u aan toe bent

Bekijk onze A merk CV ketels

Wij gaan verhuizen!Nieuwe locatie: Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda

Onze verhuizing zal officieel plaatsvinden op maandag 20 juli. Vanaf die datum kunt u terecht bij BSI Breda op Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda voor al uw vragen over verwarming, koelen of verduurzamen.