Koop uw warmte installatie bij BSI Verwarmt.

Alles in eigen beheer!

Bij BSI Verwarmt wordt veelal gekozen voor het huren van een warmte installatie, alleen kan het zijn dat u zich prettiger voelt als het systeem eigendom is. Bij ons is alles mogelijk; kopen en huren.


Voordelen van kopen

Heeft u bij ons de perfecte installatie in de vorm van een cv-ketel, warmtepomp, geiser of boiler gevonden?

 

De voordelen van koop op een rijtje

  • Volledig eigendom
  • Géén financieringskosten
  • Géén maandelijkse aflossing

De voordelen van kopen bij BSI Verwarmt op een rijtje

BSI Verwarmt onderscheidt zich in de markt door aandacht te schenken aan de installatie, zodat u als klant voor een lange termijn comfortabelveilig en energiezuinig gebruik kunt maken van verwarming en warm water. Hierbij maakt het niet uit of u kiest voor een cv-ketel, warmtepomp, geiser of boiler.

Zo stelt de monteur bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel efficiënt af op het bestaande systeem, dit noemt men waterzijdig of dynamisch inregelen en dat zorgt voor minder gasverbruik, dus zuiniger en dus minder stookkosten.

Daarnaast gebruikt BSI Verwarmt uitsluitend A-merk aansluitmaterialen die voldoen aan de strengste normen, dit voorkomt onnodige lekkages en deze producten hebben een langere levensduur. Hierdoor is uw installatie betrouwbaarder, veiliger en hij gaat langer mee. Bij installatie van een nieuwe cv-ketel, warmtepomp, geiser of boiler wordt altijd alles vervangen rond de installatie. Dit voorkomt dat er enkele dagen na de installatie een monteur terug moet komen om bijvoorbeeld een oud expansievat te vervangen die is blijven zitten en dan alsnog vervangen moet worden. Zo hoeft u geen vrij te nemen om wederom een monteur te ontvangen.

Altijd wordt de rookgasafvoer volledig vervangen, dat is veilig en voorkomt gevaarlijke situaties, deze kunnen wel ontstaan als de oude rookgasafvoer zou blijven zitten. Een rookgasafvoer gaat immers maar een ketelleven lang mee! Tevens wordt de rookgasafvoer gebeugeld als dat noodzakelijk is. De monteur test voor installatie de gasleiding op mogelijke lekkages en test voor vertrek de volledige nieuwe installatie.

BSI Verwarmt, installeert zoals u ziet uiterst vakkundig en veilig en geeft standaard 2 jaar garantie op de volledige installatie en mocht u deze willen uitbreiden, dat kan tot maar liefst 12 jaar. Hiermee kan BSI Verwarmt u garanderen dat uw nieuwe cv-ketel, warmtepomp, geiser of boiler naar tevredenheid zal functioneren, want wat is er nu vervelender dan in de kou zitten met slecht en koud weer. Uit service neemt BSI Verwarmt alle oude materialen mee terug die op onze locatie worden gerecycled, hiermee draagt men een steentje bij aan het milieu.

BSI Verwarmt voert onderhoud aan uw installatie altijd uit zoals de fabrikant het voorschrijft, dus geen sticker plakken of binnen 10 minuten weer weg. Kwalitatief onderhoud zorgt voor een veilige situatie, optimaal functionerend apparaat en dus een lager verbruik en dat is precies waar BSI Verwarmt voor staat.


Vergeet bij koop vooral uw onderhoud niet!

Dit voorkomt storing en veiligheidsrisico’s.

Kiest u voor een cv-ketel, warmtepomp, boiler of geiser dan kunt u deze natuurlijk kopen met of zonder onderhoudscontract. Voor de cv-ketel en warmtepomp hebben we verschillende cv-ketel onderhoudscontracten en  warmtepomp onderhoudscontracten. Onderhoud aan de moderne cv-ketels en warmtepompen is essentieel. Tegenwoordig zijn installaties gevoeliger in de afstelling en er komen steeds meer updates voor de moderne cv-ketels/ warmtepompen en dit verlengt vaak de levensduur of zorgt voor minder stookkosten door een zuinigere afstelling die mogelijk is na nieuwe inzichten.


Wat kost een warmte installatie

Afhankelijk van het type installatie kunnen we u een persoonlijk voorstel maken. Stel u bent toe aan een (nieuwe) cv-ketel of warmtepomp, dan is de capaciteit afhankelijk van de warmtevraag van uw woning. Zo heeft een goed geïsoleerde woning met 300 kubieke meters inhoud een andere warmtevraag dan een minder geïsoleerde woning met 450 kubieke meters inhoud . Onze warmtespecialist kijkt daarom graag vrijblijvend met u mee welke cv-ketel dan het beste zou passen bij uw situatie om u een passend voorstel te maken.


 

Beter voor het milieu

Goed onderhoud, minder CO2 uitstoot en lagere stookkosten!

Offerte vrijblijvend aanvragen

Vul hier uw contactgegevens inVul hier uw adresgegevens inWat wilt u kopen?

Vraag/ Opmerking

Advies nodig?

Tijdens kantooruren bereikbaar.

Adresgegevens


BSI Breda
Rithmeesterpark 27
4838 GZ Breda
Tel: 088-7530000
info@bsibreda.nl

Wij gaan verhuizen!Nieuwe locatie: Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda

Onze verhuizing zal officieel plaatsvinden op maandag 20 juli. Vanaf die datum kunt u terecht bij BSI Breda op Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda voor al uw vragen over verwarming, koelen of verduurzamen.