HUUR 

Bij  BSi Verwarmt kunt u bijna alles huren.

Ziet u op tegen de aankoop en onderhoudskosten van een nieuwe cv-ketel of stadsverwarmingstoestel? Of wilt u geen onaangename verrassingen in de toekomst? Alle toestellen in ons assortiment kunt u naast kopen ook huren. Zo houdt u de uitgave in de hand, kunt u meteen over de nieuwste toestellen beschikken en direct besparen op stookkosten, betaald u een vast bedrag per maand en zitten alle kosten voor onderhoud-service-reparatie-arbeidsloon in het maandbedrag. Dat noemen wij nu totaal ontzorgen.

De huurprijs hangt af van het toestel wat u kiest. U heeft bijvoorbeeld al een A-merk cv-ketel voor € 21,- per maand. Zo heeft u voor slechts € 0,63 per dag warmte en warm water in huis!

Voordelen van huur op een rij:
– Geen grote investering
– Geen onverwachte kosten
– Onderhoud & reparatie geregeld
– Maandelijkse betaling

KOOP 

cv-ketel, stadsverwarmingsunit, boiler of geiser

Wilt u een nieuwe cv-ketel, stadsverwarmingsunit, geiser of boiler kopen? BSI Verwarmt heeft een zeer uitgebreid aanbod van toestellen. Profiteer van onze grote inkoopkracht (40.000 klanten) en scherpe prijzen. Wij plaatsen en onderhouden uw kooptoestel met een goede service en bieden uitgebreide garantiemogelijkheden.

Waarom BSI?

checked Dé verwarming en warm water specialist van Zuidwest Nederland

checked  60 jaar ervaring in cv-ketels, stadsverwarming, boilers en geisers

checked Expert in duurzame warmte voor woningbouwprojecten

checked De snelste service, onze monteurs zijn altijd in de buurt

checked Grote koopkracht, dus uitgebreid aanbod en scherpe prijzen

checked Meer dan 40.000 huishoudens en bedrijven kiezen voor BSI

De juiste cv-ketel kiezen

U wilt een nieuwe cv-ketel, maar welke is geschikt voor u? Dat hangt af van verschillende factoren. Om er een paar te noemen: Hoe groot is uw woning, is er een goede ventilatie en hoeveel leden telt uw gezin? Mogelijk vindt u een lage aanschafprijs belangrijk of hecht u veel belang aan comfort. Bij BSI Verwarmt geven we u advies op maat. Samen bepalen we welke verwarmingsketel voor u de beste is.

Onze 60 jaar ervaring is reden voor ruim 40.000 huishoudens en bedrijven in West-Brabant om te kiezen voor BSI Verwarmt. We geven u graag persoonlijk advies over de juiste cv-ketel, geiser, boiler of stadsverwarmingsunit. Met een CV onderhoudscontract van BSI Verwarmt heeft u geen omkijken meer naar de installatie en het onderhoud van uw verwarmingsketel. Zo kunt u zorgeloos genieten van warmtecomfort.

Wij gaan verhuizen!Nieuwe locatie: Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda

Onze verhuizing zal officieel plaatsvinden op maandag 20 juli. Vanaf die datum kunt u terecht bij BSI Breda op Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda voor al uw vragen over verwarming, koelen of verduurzamen.