Huur uw cv-ketel, stadsverwarmingstoestel, badgeiser of elektrische boiler bij BSI Verwarmt.

Huren, zorgeloze warmte voor een vast bedrag per maand.

Tegenwoordig huren steeds meer mensen hun warmte installatie, of dat nu een cv-ketel, afleverset voor stadsverwarming, geiser of boiler is, maakt eigenlijk niet uit. U hoeft niet te investeren in de techniek en daarbij zijn onderhoud en reparaties inbegrepen. Huren is een concept gericht op comfort en gemak. Geen onvoorziene kosten voor nu en in de toekomst.


Voordelen van huren

Heeft u bij ons de perfecte cv-ketel, geiser of boiler gevonden?
Dan komt daarna vanzelf de vraag hoe ga ik dat betalen; kopen of huren? Voor vele is dan huren de beste optie, de kosten zijn laag en u loopt géén risico omdat alles is afgedekt in één maandbedrag. Het risico ligt bij de verhuurder, in dit geval BSI Verwarmt. BSI Verwarmt heeft vele installaties in beheer en daarom kunnen zij het risico over alle apparaten spreiden, zodat u tegen minimale kosten dat risico afdekt.


De voordelen van huur op een rijtje:

  • Géén grote investering in één keer.
  • Onderhoud en reparatie zijn inbegrepen
  • Huurtermijn (1 jaar tot 10 jaar) afgestemd op uw wensen
  • U betaald één vast bedrag per maand.
  • Geen andere bijkomende kosten

Door te huren bij BSI Verwarmt weet u van tevoren waar je aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. De huurperiodes zijn flexibel, u kunt huren vanaf 1 tot 10 jaar. U huurt bijvoorbeeld al een cv-ketel vanaf € 21,75 per maand. Dat is nog eens voordelig.


Wat kost het huren van een warmte installatie

Afhankelijk van het type installatie en de looptijd kunnen we u een vrijblijvend persoonlijk voorstel maken. Stel u bent toe aan een (nieuwe) cv-ketel, dan is de capaciteit afhankelijk van de warmtevraag van uw woning. Zo heeft een goed geïsoleerde woning met 300 kubieke meters inhoud een andere warmtevraag dan een minder geïsoleerde woning met 450 kubieke meters inhoud . Onze warmtespecialist kijkt daarom vrijblijvend met u mee welke cv-ketel dan het beste zou passen bij uw situatie. Daarna wordt samen met u gekeken hoe lang u zou willen huren. Als die twee vragen beantwoord zijn kunnen we u het perfecte huurvoorstel maken.


 

Beter voor het milieu

Goed onderhoud, minder CO2 uitstoot en lagere stookkosten!

Huurvoorstel vrijblijvend aanvragen

Vul hier uw contactgegevens inVul hier uw adresgegevens inWat wilt u huren?

Vraag/ Opmerking

Advies nodig?

Tijdens kantooruren bereikbaar.

Adresgegevens


BSI verwarmt
Franse Akker 8
4824 AK Breda
Tel.: 088-7530000
info@bsiverwarmt.nl

Heb je onze folder ontvangen?Bekijk direct onze airco's en zonnepanelen!

Heb jij onlangs onze folder ontvangen en ben je benieuwd naar onze airco's, zonnepanelen en overige producten? Via onderstaande button kun je al onze producten direct bekijken!

Bekijk hier onze producten