U kunt bij BSI Verwarmt een cv-ketel kopen of een cv-ketel huren. Uiteraard kunt u dan ook gelijk het onderhoud van uw cv-ketel regelen via BSI Verwarmt.Wel zo fijn want dan weet u dat alles bij één bedrijf geregeld is.

Mocht u de CV-ketel kopen, dan kunt u additioneel een service contract afsluiten voor onderhoud en reparaties. Kiest u voor huur, dan is het mogelijk om daar gelijk het onderhoud in mee te laten nemen. Wij regelen dan alles voor u, het enige wat u hoeft te doen is zelf de cv-ketel bijvullen op het moment dat de druk te laag is. Hoe u makkelijk de ketel zelf kan bijvullen laten we u zien in een gemakkelijke instructievideo.

CV ketel huren

Er zijn vele cv ketels die u kunt huren, dat geeft vele voordelen. Zo hoeft u namelijk niet in één keer te betalen en in onze huurcontracten is het onderhoud inbegrepen. Voor het huren van een cv ketel is het natuurlijk net zo belangrijk om de ketel af te stemmen op uw situatie. Daarbij helpen we graag middels onze online keuzehulp, zo kunt u zelf makkelijk zien wel cv-ketel het beste bij uw situatie past.

Ga naar cv ketel huren

CV ketel kopen

Er zijn vele cv ketels te koop, maar welke past nu het beste bij uw situatie? Welke CW-waarde moet ik kiezen en welke past nu het beste bij mijn situatie, logisch dat de meeste van onze klanten dat niet weten. Daarom heeft BSI Verwarmt een speciale keuzehulp ontwikkeld om u te helpen bij de keuze, zo kunt u zelf snel en gemakkelijk zien wel cv-ketel u het beste kan kopen.

Ga naar cv ketel kopen

CV ketel onderhoud & reparatie

CV-ketels hebben elke jaar onderhoud nodig. Vergelijkt u het maar eens met uw auto, als daar de olie of remvloeistof niet ververst wordt is de kans op problemen groter, dat geldt ook voor cv ketel. Om het onze klanten makkelijk te maken hebben we een service en onderhoudscontract gemaakt voor cv-ketels. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en plannen we een jaarlijkse onderhoudsbeurt in voor cv-ketel. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan, dan sturen wij een monteur om het probleem te verhelpen zodat er het hele jaar lekker warm bij zit.

Ga naar CV-ketel service & Onderhoud

Wij gaan verhuizen!Nieuwe locatie: Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda

Onze verhuizing zal officieel plaatsvinden op maandag 20 juli. Vanaf die datum kunt u terecht bij BSI Breda op Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda voor al uw vragen over verwarming, koelen of verduurzamen.