Een nieuwe CV-ketel levert in vele gevallen meer comfort en kostenbesparing op. Zo heeft u bijvoorbeeld door de efficiëntere stookwijze minder stookkosten, sneller warm water, en/of meer warm water. Daarbij zijn de ketels van nu vaak compacter en heeft u dus minder ruimte nodig voor uw nieuwe waterverwarmer.

Voordelen CV ketel kopen

  • U bent eigenaar.
  • U heeft geen maandelijkse kosten.

Wat kost een nieuwe CV ketel?

De kosten van een nieuwe CV-ketel hangen af van een aantal factoren. Denkt u maar eens aan het type woning of bedrijfspand dat voorzien moet worden van warm water, maar ook aan de locatie waar deze geïnstalleerd moet worden. Een groot bedrijfspand verwarmen is vele malen anders dan een tussenwoning. Voor het bedrijfspand zal namelijk een andere (zwaardere) ketel geadviseerd worden, dat zal ook de aanschafprijs doen veranderen en dat leidt tot een andere prijsstelling in zowel de aanschaf als onderhoudskosten.

Natuurlijk willen we u graag de kosten voorrekenen op basis van uw situatie. Als u gebruik maakt van onze keuzehulp of productpagina, dan kunt u nadat u een keuze heeft gemaakt, uw gegevens achter laten. Als wij uw gegevens ontvangen hebben maken we bij BSI Verwarmt direct een passende offerte op basis van uw aanvraag.

Ga naar cv ketel keuzehulp

Wij gaan verhuizen!Nieuwe locatie: Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda

Onze verhuizing zal officieel plaatsvinden op maandag 20 juli. Vanaf die datum kunt u terecht bij BSI Breda op Rithmeesterpark 27, 4838 GZ in Breda voor al uw vragen over verwarming, koelen of verduurzamen.