Een nieuwe CV-ketel is voor vele een grote uitgave, daarom is huren in vele gevallen een perfecte oplossing. Graag lichten we de voordelen van huren kort toe, zodat u zelf de afweging kan maken tussen kopen of huren.

Voordelen CV ketel huren

  • Geen grote investering in één keer
  • Reparatie en onderhoud is inbegrepen
  • Een “onbeperkte” levensduur van warmte
  • U weet vooraf waar u aan toe bent
  • Geen kosten achteraf

Wat kost het huren van een CV ketel?

De huurkosten van een CV-ketel hangen af van de woning, of het bedrijfspand. Om u een voorbeeld te geven is het verwarmen van een groot bedrijfspand anders dan het verwarmen van een tussenwoning. Hiervoor zal namelijk een andere (zwaardere) ketel geadviseerd worden, dat zal ook de aanschafprijs en onderhoudskosten doen veranderen en dat leidt tot een andere huurprijs. Huren kan al vanaf € 21,75 per maand*.

Uniek concept!

Bij BSI Verwarmt bieden wij twee huurconcepten aan. Een huurconcept met een langere looptijd zonder eigen investering of een huurconcept met een korte looptijd waarbij een instapfee vereist is. De eerste optie is ideaal voor klanten die geen eigen investering willen doen. Een nieuw toestel volledig geïnstalleerd zonder eigen bijdrage.
De tweede optie, korte termijn met instapfee, biedt meer flexibiliteit. U kunt na de korte vaste termijn per maand opzeggen zonder bijkomende kosten.

Offerte op maat!

Natuurlijk willen we u graag de kosten voorrekenen op basis van uw situatie. Bij BSI Verwarmt specificeren we het huurbedrag graag in een op maat gemaakte offerte die u gelijk kunt aanvragen.

Ga naar cv ketel keuzehulp